Muziek vanuit het hart bij kleine feestjes en zakelijke events..

Muziek creĆ«ert verbindt en  geeft een anker aan een boodschap.
Een boekpresentatie met een thema, een training.. of gewoon een gezellige avond waar de vriendschap de liefde wordt bezongen. allemaal sterker met een lied. 

Met een dubbele mic.. kan er live meegezongen worden. De ultieme live-jukebox en karaoke. 
Een zeemanslied aan het einde van uw team-bbq, of een verbindend lied tijdens de lunch, of wat dacht uw van een rap die aan het eind van de dag het thema van de dag samenvat.? Een gepaste artiest zit in ons netwerk,  want wij geven u wat het beste bij uw event en doel past. 

Niet zingen tijdens het praten, of tijdens het eten, dat is zo storend, daarom weten wij de energie te pakken daar waar dat moet van ons te laten horen. 
Thema’s als verbinding, communicatie, samenwerking, conflictbemiddeling, kwetsbaarheid zijn bij ons in goede handen.

Wilt u kennismaken?
Via het contactformulier of telefonisch ben ik bereikbaar: 06 2423 7572 

vocal coaching

Een receptie- of telefoonteam zich bewuster laten zijn van hun stemgebruik?  Of uw salesteam meer variatie in de toon laten ervaren. Bij vocalcoaching kan het gaan over samenspraak en individuele geluiden. Altijd maatwerk, flexibel en leerzaam.   

Flexibel in samensteling en in uitvoering.
Per bijeenkomst bepaalt u wat u als resultaat wenst en wij zetten daar als team de specialisten bij. Een bundeling van muzikanten/acteurs die voor u muzikale kracht in uw bijeenkomst brengen. 

Zingen en zaken ..

Mijn site over stemgebruik in de zakelijke context heet Anita Sanders Vocals & Coaching  Daar zet ik mijn stem in bij communicatie en samenwerking, en verbinding.. zowel intrinsieke energie als de energie om je heen komt in beweging.