Muzikale omlijsting op maat.

Uw gasten maken sneller contact door live muziek, en u bepaalt hoe dat er uit ziet en natuurlijk klinkt!

Live muzikanten, klassiek, jazz, of pop, een Frans of een Nederlandstalig karaoke-café. Alles is mogelijk.
Favoriete muziekkeuzes, en duetten  Met kwalitatieve technische front of house, of een kleine opstelling, op elke locatie de juiste techniek. Een familie of teamverbinding door het delen van een GuiltyFeelingExperience

Omlijsting

Op 8 maart 2020 Internationale =>
vrouwendag, een prachtige lezing door @AngeliqueSchippers op de Ruine van Brederode over de 18 vrouwen van Brederode. In de nazit, iedereen moe maar voldaan, doen we nog een laatste lied samen. #Hallelujah van LennartCohen.

Voor elk van hen zing ik een speciaal lied, en als zij er om vragen, nog een, want alles is energie en daar is erkenning voor nodig. 


Een beeldententoonstelling met diner. De verbinding tussen de gangen neem ik voor mijn rekening. Ook wordt er nog een verbindend verhaal voorgelezen, en een spel gedaan tussen de gasten. 

32350201_2073610392878067_5401264881909366784_n

Samen zingen

Anita%20zingende%20zangers

Onverwachts wil deze heer een lied zingen van superster Helena Fischer.
Een guilty pleasure uit de auto.

Zijn vrouw staat er lachend bij, en filmt hem: Ik stuur alles naar de kinderen. Geen probleem roept hij vrolijk, en vol overtuiging zetten hij en ik het nummer nog eens samen in. 

Een andere heer meldt zich, en ik vermoed dat we Charles Aznavour gaan doen, maar hij wil Eva Cassidy, want hij heeft juist die CD van zijn vrouw gekregen. En samen zingen wij zijn (haar) favoriete nummers. 

Diner dansant

Misschien doen we het wel te weinig, met elkaar dansen. Tango of foxtrot, een gezellig babbeltje maak je toch het best op de dansvloer, terwijl je voeten als vanzelf lijken te gaan op de muziek.

Een DJ of live muzikanten zorgen samen voor uw omlijsting van het feest, terwijl we de ontvangst en de ceremonie ook de juiste aandacht hebben gegegeven.
Op 13 december 2020 was het een thuisfeestje bij Ben en Judith van der Sluijs in de Zocherlounge.Met Barry Olthof, UliGlaszman, Hans van Gelderen de afsluiter.. The more I see you V


06 2423 7572

BTW identificatienummer: NL001547359835

Prijzen kunnen variëren naar gelang aantal songs, omvang revenue, aantal gasten, benodigde techniek en musici. 

BTW 9% performance / 21% coaching