Muzikale omlijsting

Zelfs een zeer diverse gastenlijst komt sneller tot verbinding door live muziek. En u bepaalt hoe dat er uit ziet. Live muzikanten, klassiek, jazz, of pop, een Frans of een Nederlandstalig café. Alles is mogelijk.

Favoriete muziekkeuzes, en duetten het wordt een feest met de onderbouwing van een goeie technische opbouw, en natuurlijk door professionele begeleiding door mij persoonlijk. Gezellig en liefdevol.

Ceremonies van herdenking

Een boekpresentatie op 8 maart vrouwendag, moedige vrouwen schrijven hun ideëen en romans op en vertellen erover tijdens een bijzondere avond. 

Voor elk van hen zing ik een speciaal lied, en als zij er om vragen, nog een, want alles is energie en daar is erkenning voor nodig. 


Een beeldententoonstelling met diner. De verbinding tussen de gangen neem ik voor mijn rekening. Ook wordt er nog een verbindend verhaal voorgelezen, en een spel gedaan tussen de gasten. 

Karaoke

Plotseling wil hij die Duitse superster Helena Fischer zingen, een guilty pleasure uit de auto. Zijn vrouw staat er lachend bij, en zegt dat ze hem filmt en zal opsturen naar de kinderen. Geen probleem roept hij vrolijk, en vol overtuiging zetten wij het nummer samen in. 

Een heer meldt zich, en ik vermoed dat we Charles Aznavour gaan doen, maar onverwachts komen we tot Eva Cassidy, want hij heeft juist die ene CD van zijn vrouw gekregen. En samen zingen wij haar (zijn) favoreite jazz nummers. 

Omlijsting van een diner passant

Misschien doen we het wel te weinig, met elkaar dansen. Tango of foxtrot, een gezellig babbeltje maak je toch het best op de dansvloer, terwijl je voeten als vanzelf lijken te gaan op de muziek.

Een DJ of live muzikanten zorgen samen voor uw omlijsting van het feest, terwijl we de ontvangst en de ceremonie ook de juiste aandacht hebben gegegeven.